FrokostMENU

Frokostmenu

Sild

Karrysild

Chutney - kapers - løg - æg

115.-

Kryddersild

Kartoffel - Ansjos - æggeblomme

115.-

Sennepssild

Purløg- Kapers -løg - bacon - revet æggeblomme

115.-

Lun stegt sild

Kapers - rødbede - Løg

115.-

Fisk

sprødstegt rødspættefilet

Remoulade - citron

145.-

Sprødstegt rødspættefilet

Håndpillede rejer - citronmayonaise

155.-

Stjerneskud

Friteret og dampet rødspættefilet - skaldyrsmayo - håndpillede rejer - citron

198.-

Æg og rejer

Citronmayonaise - karse

138,-

Ferks røget laks

Rygeostcreme - avocado

168,-

Jomfruhummer på rugbrød

Citronmayonnaise - friteret æg - syltet løg

198,-

Kød

Klassisk tatar af oske

Pickles - peberrod - kapers - løg - æggeblomme

158.-

Rørt tatar af okse

pebermayonaise - syltet løg - revet æggeblomme

168.-

Mørbrad af dansk kalv på rugbrød

Svampe a’la creme

178.-

Hønsesalat

Æble- champignon - estragon - skorzonerrod-

138.-

Parisebøf

Rødbeder - løg. -pickles - peberrod - kapers - æggeblomme

198.-

Grønt

Avocado

Citronmayonaise - løg. - rogn - Chips

138.-

Knoldselleri

bagt knoldselleri - syltet svampe- hasselnødder - brunet smør - urter

128.-

Ost og Sødt

Friteret camenbert

Solbærkompot - ristet brød

115.-

3 slags oste

145.-

Gammel knas

På ristet rugbrød - kompot

95.-

Dagens søde indslag

95,-

Børnemenu

Rødspættefilet serveret på rugbrød med remoualde på siden

95,-