FrokostMENU
Frokostmenu
Sild
Karrysild
Chutney - kapers - løg - æg
115.-
Kryddersild
Kartoffel - Ansjos - æggeblomme
115.-
Sennepssild
Purløg- Kapers -løg - bacon - revet æggeblomme
115.-
Lun stegt sild
Kapers - rødbede - Løg
115.-
Fisk
sprødstegt rødspættefilet
Remoulade - citron
145.-
Sprødstegt rødspættefilet
Håndpillede rejer - citronmayonaise
155.-
Stjerneskud
Friteret og dampet rødspættefilet - skaldyrsmayo - håndpillede rejer - citron
198.-
Æg og rejer
Citronmayonaise - karse
138,-
Ferks røget laks
Rygeostcreme - avocado
168,-
Jomfruhummer på rugbrød
Citronmayonnaise - friteret æg - syltet løg
198,-
Kød
Klassisk tatar af oske
Pickles - peberrod - kapers - løg - æggeblomme
158.-
Rørt tatar af okse
pebermayonaise - syltet løg - revet æggeblomme
168.-
Mørbrad af dansk kalv på rugbrød
Svampe a’la creme
178.-
Hønsesalat
Æble- champignon - estragon - skorzonerrod-
138.-
Parisebøf
Rødbeder - løg. -pickles - peberrod - kapers - æggeblomme
198.-
Grønt
Avocado
Citronmayonaise - løg. - rogn - Chips
138.-
Knoldselleri
bagt knoldselleri - syltet svampe- hasselnødder - brunet smør - urter
128.-
Ost og Sødt
Friteret camenbert
Solbærkompot - ristet brød
115.-
3 slags oste
145.-
Gammel knas
På ristet rugbrød - kompot
95.-
Dagens søde indslag
95,-
Børnemenu
Rødspættefilet serveret på rugbrød med remoualde på siden
95,-