FrokostMENU
Frokostmenu
Sild
Karrysild
Chutney - kapers - løg - æg
115.-
Kryddersild
Peberrod - æble - brunet smør
115.-
Sennepssild
Purløg- Kapers -løg - bacon - revet æggeblomme
115.-
Lun stegt sild
Kapers - rødbede - Løg
115.-
Fisk
sprødstegt rødspættefilet
Remoulade - citron
145.-
Sprødstegt rødspættefilet
Håndpillede rejer - citronmayonaise
155.-
Stjerneskud
Friteret og dampet rødspættefilet - skaldyrsmayo - håndpillede rejer - citron
198.-
Æg og rejer
Citronmayonaise - karse
138,-
Fersk røget laks
Lun røræg - fennikel - citron
178,-
Håndpillede rejer
citronmayonnaise - dild - citron
168,-
Kød
Klassisk tatar af okse
Pickles - peberrod - kapers - løg - æggeblomme
158.-
Rørt tatar af okse
pebermayonaise - syltet løg - æggeblomme
168.-
Hønsesalat
Æble- champignon - estragon
138.-
Parisebøf
Rødbeder - løg. -pickles - peberrod - kapers - æggeblomme
198.-
Grønt
Knoldselleri
Hasselnød -brunet smør - urter
138,-
Ost og Sødt
Friteret camembert
Solbærkompot - ristet brød
115.-
3 slags oste
145.-
Dagens søde indslag
85,-
Børnemenu
Rødspættefilet serveret på rugbrød med remoualde på siden
95,-

