
AftenMENU
AFten åbent fra 20 marts
A la Carte
Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid
Starters
GILLARDEAU ØSTERS
Lime & vinaigrette
1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175
Oliven marineret i citron og urter
35,-
Saltet mandler
35,-
A la carte
Hummerbisque – skaldyrssouffle - agurk - saltet citron - strandkål
148,-
Rødbede – estragon – peberrod – havesyre
128,-
Rejecarpaccio – Piment d`espelette – – hindbær – grøn asparges - fløde
148,-
Hvide Asparges - rosa grape - smørsauce - bitter salat
148,-
Pocheret æg - vilde urter - trøffel - vermouth
138,-
Tatar af okse – ramsløg – peber – parmasan
138,-
Grillet fisk – Friteret hvid asparges – muslingesky - nye kartofler
198,-
Glaseret andebryst - nye ærter - grøn asparges - nye kartofler
195-
Dessert
Rabarbervariation - mandel croutoner - sorbet
105,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen