AftenMENU
AFten
Torsdag, Fredag og Lørdag
Køkkenet åbner kl.18.00
A la Carte
Menuen består af ca. 16 retter i mindre størrelser, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og køkkenets kreativitet.
Råvarene er fortrinsvis danske og helst lokale, men i sammenspil med de bedste europæiske specialiteter. FIsk og Skaldyr er altid og finde på menuen.
Vi anbefaler 3-5 forskellige snacks & småretter, svarende til et aftenmåltid
4 - retter 425,-
Hummerbisque- fiskesouffle - garniture
Hvide asparges -håndpillede rejer - rygeostcreme
Brisler - sellerisalat. - frisesalat – umamiceme
BBQ Grillet kylling - grønne asparges. - løg
valle sauce
Bord bestilling for at benytte denne menu.
A La carte kan stadig vælges.
A la Carte
Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid
Snacks
GILLARDEAU ØSTERS
Lime & vinaigrette
1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175
Crustade med røget laks og urter
35,-
Oliven marinaret I citron og urter
35,-
Saltet mandler
35,-
Småretter
Hvide asparges -håndpillede rejer - rygeostcreme
135-
Rødbede tatar - rugbrødscrumble – peberrod - estragon
135,-
Hummerbisque- fiskesouffle - garniture
135,-
Kulmule - radiser - grønne ærter - nye kartofler - fiskesauce
165,-
BBQ Grillet Kylling - grønne asparges. - løg - valle sauce
165,-
Brisler - sellerisalat. - frisesalat - umamiceme
145,-
Blomkål - ristet solsikke - gremolata - blomkålssauce
145,
Ost og sødt
Ostebræt - sprødt & sødt
115,-
Dagens Desserter
(Spørg tjeneren)
95,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen
vi tager hensyn til børnene
Fisk eller kød serveres med dagens tilbehøret og kartoffel
145,-