AftenMENU

AFten åbent fra 20 marts

A la Carte

Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid               

Starters

GILLARDEAU ØSTERS

Lime  & vinaigrette 

1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175 

Oliven marineret i citron og urter

35,-

Saltet mandler

35,-

A la carte

Hummerbisque – skaldyrssouffle  - agurk - saltet citron - strandkål

148,-  

Rødbede – estragon – peberrod – havesyre

128,-

Rejecarpaccio – Piment d`espelette – – hindbær – grøn asparges - fløde

148,-

Hvide Asparges - rosa grape - smørsauce - bitter salat

148,-

Pocheret æg - vilde urter - trøffel - vermouth

138,-

Tatar af okse – ramsløg – peber – parmasan  

138,-

Grillet fisk –  Friteret hvid asparges – muslingesky - nye kartofler

198,-

Glaseret andebryst - nye ærter - grøn asparges - nye kartofler

195-

Dessert 

Rabarbervariation - mandel croutoner - sorbet

105,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen