AftenMENU

AFten

Torsdag, Fredag og Lørdag

Køkkenet åbner kl.18.00

A la Carte 

Menuen består af ca. 16 retter i mindre størrelser, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og køkkenets kreativitet.

Råvarene er fortrinsvis danske og helst lokale, men i sammenspil med de bedste europæiske specialiteter. FIsk og Skaldyr er altid og finde på menuen.

Vi anbefaler 3-5 forskellige snacks & småretter, svarende til et aftenmåltid

4 - retter 425,-

Hummerbisque- fiskesouffle - garniture

Hvide asparges -håndpillede rejer - rygeostcreme

Brisler - sellerisalat. - frisesalat – umamiceme

BBQ Grillet kylling - grønne asparges. - løg  

valle sauce

Bord bestilling for at benytte denne menu.

A La carte kan stadig vælges.

A la Carte

Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid

Snacks

GILLARDEAU ØSTERS

Lime  & vinaigrette

1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175

 Crustade med røget laks og urter

35,-

Oliven marinaret I citron og urter

35,-

Saltet mandler

35,-

Småretter

Hvide asparges -håndpillede rejer - rygeostcreme

135- 

Rødbede tatar - rugbrødscrumble – peberrod - estragon  

135,-

Hummerbisque- fiskesouffle - garniture

135,-

Kulmule - radiser - grønne ærter - nye kartofler - fiskesauce

165,- 

BBQ Grillet Kylling - grønne asparges. - løg - valle sauce

165,-

Brisler - sellerisalat. - frisesalat - umamiceme

145,-

Blomkål - ristet solsikke - gremolata - blomkålssauce

145,

Ost og sødt

Ostebræt - sprødt & sødt

115,-

Dagens Desserter

(Spørg tjeneren)

95,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen

vi tager hensyn til børnene

Fisk eller kød serveres med dagens tilbehøret og kartoffel

145,-