AftenMENU

AFten

Torsdag, Fredag og Lørdag

Køkkenet åbner kl.18.00

A la Carte 

Menuen består af ca. 16 retter i mindre størrelser, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og køkkenets kreativitet.

Råvarene er fortrinsvis danske og helst lokale, men i sammenspil med de bedste europæiske specialiteter. FIsk og Skaldyr er altid og finde på menuen.

Vi anbefaler 3-5 forskellige snacks & småretter, svarende til et aftenmåltid

4 - retter 395,-

Hummerbisque- tørret tomater- olivien

Rødbede tatar - rugbrødscrumble – peberrod - estragon  

Torsk - radiser - grønne ærter - nye kartofler - fiskesauce

Dagens dessert

Bord bestilling for at benytte denne menu.

A La carte kan stadig vælges.

A la Carte

Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid

Snacks

GILLARDEAU ØSTERS

Lime  & vinaigrette

1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175

Sprød krokette med kartoffel og torsk

35,-

Oliven marinaret I citron og urter

35,-

Saltet mandler

35,-

Småretter

Hvide asparges - Jomfruhummer

135- 

Rødbede tatar - rugbrødscrumble – peberrod - estragon  

135,-

Hummerbisque- tørret tomater- olivien

135,-

Torsk - radiser - grønne ærter - nye kartofler - fiskesauce

165,- 

BBQ Grillet Kylling - grønne asparges. - løg - valle sauce

165,-

Bagt knoldselleri - syltet svampe, hasselnødder og brunet smør

145,

Ost og sødt

Ostebræt - sprødt & sødt

115,-

Dagens Desserter

(Spørg tjeneren)

95,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen

vi tager hensyn til børnene

Fisk eller kød serveres med dagens tilbehøret og kartoffel

145,-