1 og 2. juledag 2020

1.Servering

 

Lun stegt sild med æbleflæsk og fedtegrever

Karrysild i krydderchutney med smilende æg

 

2 servering

 

Gravad laks med rævesauce

SprødStegt rødspættefilet med citron og remoulade

Æg med håndpillerejer og mayonnaise

 

3 Servering

 

Flæskesteg af glad gris med rødkål og sylt

Krydret julemedister med sønderjysk hvidkål og rødbeder

Confiterede andelår

Julepostej med med bacon og svampe

Grønkålssalat med æble og sennep

 

4. servering

 

Risalamande med lun kirsebærsauce

349 pr. Person

OGSÅ UD AF HUSET

Bestil dit bord eller ring og hør nærmere på tlf. 48300225

Kontakt

Restaurant Fyrkroen

Fyrvejen 29, 3250 Gilleleje

Tlf. +45 4830 0225

Mail: info@fyrkroen.dk

Åbningstider

Se vinteren åbningstider her

Sociale medier

  • Facebook
kontrol_smiley_37.gif